Despre noi


Scoala de soferi Leader Unic si-a inceput activitatea inca din anul 2000, fiind printre primele scoli ce ofereau pregatire pentru obtinerea permisului de conducere. Experienta de 12 ani in acest domeniu si preocuparea permanenta pentru a oferi servicii cat mai bune, ne-a facut sa fim in topul scolilor de pregatire si sa fim alegerea multor elevi multumiti.
Instructorii nostrii sunt selectati cu atentie si sunt profesionisti, ei te vor invata sa sofezi responsabil si fara stress. Ne implicam in formarea ta ca sofer inca de la primele lectii de sofat, cu dorinta ca elevii scolii Leader Unic sa fie cat mai pregati, nu doar pentru sustinerea examenului dar si pentru viitor.
Cursurile de pregatire teoretica se fac in prezenta unui personal bine pregatit si dornic sa iti raspunda si clarifice toate nelamuririle. Scoala de soferi Leader Unic dispune de material didactic actualizat si de modul de pregatire pe calculator exact ca cel pe care il veti avea la sustinerea examenului teoretic la DRPCIV.


Scoala de soferi Leader Unic va pune la dispozitie cat mai multe facilitati, pentru a va usura efortul de obtinerea a actelor pentru inscriere.
Oferim posibilitatea ca, in cadrul scolii, sa fie intocmite urmatoarele acte: fisa medicala, aviz psihologic, pe care le veti obtine in cadrul unui centru specializat, rapid si usor. Iar dosarul pentru examen ti-l facem noi!
Programul orelor de conducere il vom face in functie de timpul dvs si locatia la care puteti ajunge cu usurinta.
Scoala de soferi Leader Unic dispune de un parc auto diversificat si nou, astfel ca iti poti alege masina care crezi ca ti se potriveste cel mai bine: Daewoo Matiz, Dacia Logan, Skoda Okavia, Ford Galaxy ( 7 locuri).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu